Моуриньо ще се пробва за бивш нападател на Сити през януари


Моуриньо ще се пробва за бивш нападател на Сити през януари

2629 0

Жозе Моуриньо ще се опита да засили конкуренцията в атака по време на януарския трансферен прозорец. В момента Хари Кейн няма алтернатива на върха на атаката на „шпорите“, като е единствен централен нападател на тима след напускането на Фернандо Йоренте през лятото.

Затова сега Специалния се е насочил към нападателя на Рома Един Джеко. Скаути на Тотнъм даже са наблюдавали босненския голаджия по време на победата на „вълците“ срещу Верона с 3:1. 33-годишният нападател започна добре сезона, като има 6 гола и 1 асистенция до момента в Серия А. Голямо предимство на Джеко за трансфер в състава на „шпорите“ би бил фактът, че той вече има опит във Висшата лига. Босненският национал бе част от отбора на Манчестър Сити между 2011-та и 2016-та година, като 72 гола в 189 мача за „гражданите“.

Моуриньо вярва, че Джеко би се вписал добре в състава и ще още една опция за атаката на тима, в случай, че Хари Кейн е с травма или има нужда от почивка. Ето кой друг тим обаче е конкуренция на Тотнъм за подписа на Джеко.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички