Рома се моли на УЕФА за звезда за мача с Лудогорец, тя пък се контузи


Рома се моли на УЕФА за звезда за мача с Лудогорец, тя пък се контузи
Снимка: GettyImages

1501 0

В тежка ситуация попаднаха Рома и компания, след като са напът окончателно да загубят една от големите си звезди - Николо Дзаниоло, за домакинството на Лудогорец в последния кръг на Лига Европа, а дори и за столичното дерби с Лацио през уикенда от Серия А

Футболистът от известно време е под въпрос за двубоя с българските двубои, след като при срещата с Бетис получи червен картон и сурово наказание за три срещи в Лига Европа, което означава, че трябва да пропусне и домакинството на Лудогорец.

От Рома обаче се обърнаха към УЕФА с молба за намаляване на наказанието, като по този казус още няма развитие. Футболистът обаче получи контузия, която не е изключено да го извади от срещите и без намесата на Централата. 

Футболистът се разписа при ценния успех с 3:1 при визитата на Верона и по-късно бе сменен заради грубо нарушение от страна на Павел Давидович, който откри резултата, но с директен червен картон бе изпратен към съблекалните след половин час игра. 

В последствие италианският национал продължи участието си, но около 55-тата минута окончателно бе заменен, докато накуцваше. На Ботуша алармират, че не е изключено състоянието на играча да е сериозно, а как ще се процедира с него - вероятно ще стане ясно утре. 

Рома посреща Лудогорец на "Олимпико" в четвъртък в двубой от Лига Европа, който е задължен да спечели, ако иска да продължи в елиминациите на надпреварата. Три дни по-късно възпитаниците на Моуриньо се изправят в римското дерби срещу Лацио.

Eто какво коментира Моуриньо преди мача с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички