Рома и Наполи се сбориха здраво, но не си вкараха гол, а Жозе Моуриньо бе изгонен


Рома и Наполи се сбориха здраво, но не си вкараха гол, а Жозе Моуриньо бе изгонен
Снимка: Getty Images

1228 0

Рома и Наполи си дадоха здрава битка в интригуващ сблъсък от 9-ия кръг на италианската Серия А, но в крайна сметка двубоят на "Олимпико" завърши без голове.

В 28-ата минута Тами Ейбрахам от "вълците" можеше да открие резултата, но ударът му се размина с малко от целта. След час игра Виктор Осимен шутира опасно, но бе спрян от дясната греда. 180 секунди по-късно нападателят на Наполи засече центриране от ъглов удар с глава, но този път напречната греда му попречи да даде аванс на своя тим.

Десетина минути преди края на редовното време Жозе Моуриньо бе изгонен от резервната скамейка на Рома заради невъздържаното си поведение! В 88-ата минута Виктор Осимен засече центриране от левия фланг с глава и прати топката във вратата на Руи Патрисио, но бе в положение на засада...

След последния съдийски сигнал треньорът на Наполи Лучано Спалети влезе на терена и започна да се поздравява с играчите. Камерите го уловиха и как ръкопляска на главния съдия, а той от своя страна не разбра жеста и му извади червен картон... Спалети дълго време се опитваше да обясни, че не е пляскал иронично, но вече бе късно!

Със спечелената точка неаполитанци си върнаха първото място в Серия А, но вече имат равен брой точки с Милан - 25. Тимът на Специалния пък е четвърти с девет пункта по-малко от тях!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички