Рома договори Педро Родригес


Рома договори Педро Родригес
Снимка: Guliver/GettyImages

3151 0

Крилото на Челси Педро Родригес ще премине в тима на Рома като свободен агент след края на сезона. „Джаолоросите“ работят по финалните детайли около договора на 32-годишния футболист, съобщава италианският спортен журналист Джанлука ди Марцио.

Педро Родригес е печелил всички по-големи отличия в световния футбол, включително световното първенство, Шампионската лига и Лига Европа. Бившият испански национал се присъедини към „сините“ през лятото на 2015-та година и бе важна част от тима на Челси под ръководството на Антонио Конте. При настоящия треньор на Интер Педро спечели титлата във Висшата лига и ФА Къп. В Италия испанецът ще се изправи срещу друг от треньорите му в Челси – Маурицио Сари, с когото спечелиха Лига Европа през 2019-та година.

През настоящия сезон Педро Родригес има 18 мача за Челси във всички турнири, в които успя да се разпише на два пъти. Наскоро той и съотборникът му Вилиан решиха да продължат настоящите си договори с по още един месец, за да могат да довършат кампанията във Висшата лига с лондончани. А ето кой тим се интересува от съотборника на Челси Вилиан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички