Ригони разкри причината поради която избра Аталанта, а не Ювентус


Ригони разкри причината поради която избра Аталанта, а не Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1177 0

Аржентинският футболист Емилиано Ригони сподели причината за това да избере Аталанта пред отбора на Ювентус. "Това е клубът, който най-силно ме желаеше в своите редици и след времето, което прекарах в Русия, смятам, че Италия е най-правилното място да продължа кариерата си.

Да, от Ювентус искаха да ме привлекат, но вече бях решен да премина в Аталанта, техният интерес в продължение на година се оказа най-голям, а за мен това е изключително важно при избора на нов отбор".

25-годишното крило благодари и на мениджъра на Аталанта Жан Пиеро Гасперини и говори за това на какъв пост предпочита да играе за новия си тим. "Благодаря на треньора за доверието, разбираме се отлично и всеки знае неговата огромна роля за израстването на Аталанта. Той набляга много на детайлите и не оставя нищо на случайността. За мен най-добрата позиция на терена е на дясното крило, откъдето мога да навлизам в центъра на терена и да използвам силния си ляв крак, но и място в полузащитата е опция". Емилиано Ригони пристигна в Аталанта под наем от руския Зенит Санкт Петербург през летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички