Уанда Нара: Ювентус искаше Икарди, но единственият му контакт с тях е седемте гола, които им вкара


Уанда Нара: Ювентус искаше Икарди, но единственият му контакт с тях е седемте гола, които им вкара
Снимка: Getty Images/Guliver

1606 0

Ювентус и Наполи са били единствените отбори, които са искали да вземат Мауро Икарди през лятото от Интер, споделя неговата агентка и половинка в живота Уанда Нара. Аржентинският нападател има договор с тима от Милано до 2021 година, като според медиите в Италия той има и откупна клауза в договора в размер на 112 милиона евро.

"Основната цел на Ювентус през лятото бе да вземат Кристиано Роналдо. И успяха. Мауро обаче бе алтернатива, ако трансферът на Кристиано пропаднеше. Единственият му контакт с Юве обаче са седемте гола, които той им е вкарал. 

Още през лятото Мауро не е бавил с отговора си никой в Интер. Той моментално отговори къде иска да играе. Очевидно е, че играч като Мауро е желан по време на трансферните прозорци. Ако някой президент, или представител, ми се обади през лятото, аз веднага казвам на Мауро, но решението си е изцяло негово.

Срещнах се и с президента на Наполи Аурелио ди Лаурентис. Той е много добър човек. Интерес към Мауро имаше, като дори бе отправена и оферта за него. Той обаче взе решение и остана в Интер", сподели Нара в телевизионното шоу "Tiki Taka".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички