В Ювентус започнаха да защитават "яловия" Роналдо


 В Ювентус започнаха да защитават "яловия" Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3233 0

Сезонът в Италия започна, а шампионът Ювентус се представя на нужното ниво. Играчите на Масимилиано Алегри спечелиха и трите си срещи и са на върха в класирането на Серия А.

През лятото тимът бе значително подсилен с нови попълнения, а това, което "не излиза от устите на хората" е пристигането на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид. Очакванията към португалеца бяха огромни и с право, предвид визитката му. До момента обаче Кристиано все още не може да намери пътя към противниковата врата и очаквано медиите в Европа не пропускат да го отбележат като факт.

В Ювентус обаче показаха спокойствие, като към момента не си личи някой в тима да е обезспокоен от факта, че Роналдо няма гол на сметката си. Дори съотборникът му Андреа Барзали го защити пред медиите.

"Не сме притеснени от факта, че Роналдо още няма гол. Той е невероятен шампион и е страхотно да тренираме с него. Имаме по-добър състав сега, но в края се гледат само резултатите. 

Разбира се, че се целим в Шампионска лига и знаем, че там е много трудно да се спечели, но сега в тима си имаме Роналдо, който знае как се печелят финали. Да видим какво ще стане. Със сигурност няма да е лесно", заяви Барзали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички