Рекордната покупка на Наполи може да премине в Атлетико


Рекордната покупка на Наполи може да премине в Атлетико
Снимка: Gulliver/GettyImages

2613 0

Крилото на Наполи Ървинг Лозано е свързван с трансфер в Атлетико Мадрид през лятото. Мексиканецът не може да се пребори за титулярно място в състава на Дженаро Гатузо и може да напусне „Сан Паоло“ в скоро време.

Лозано има 16 мача и 2 гола в Серия А след трансфера си от ПСВ Айндховен през лятото на 2019-та година. Той бе редовен титуляр под ръководството на Карло Анчелоти в началото на сезона, но изпитва трудности след идването на Гатузо, като изявите му са ограничени до едва 61 минути в 11 срещи, което е достатъчна причина той да търси изходящ трансфер от „партенопеите“. Крилото е обект на интерес от страна на Атлетико Мадрид, но „дюшекчиите“ ще трябва да продават, за да освободят място за талантливия футболист.

Тома Лемар и Витоло са двама от играчите, които са се запътили към изхода от испанската столица, а евентуални техни продажби ще съберат необходимата сума за трансфер на 24-годишния мексиканец на „Уанда Метрополитано“. А ето кой друг футболист също може да се озове в Атлетико Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички