Наполи постави конректната цена, срещу която ще се раздели с Кулибали


Наполи постави конректната цена, срещу която ще се раздели с Кулибали
Снимка: Getty Images/Guliver

2238 0

От Наполи са поставили доста солидна на своя бранител Калиду Кулибали, който представлява интерес за не малко европейски грандове. Италианския клуб иска да получи 99 млн. евро, за да се раздели с бранител.

Според Daily Mail именно срещу тази цифра срещу президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис е готов да продаде африканеца. Интересът към него отново е доста голям, като се очертава в битката за подписа му да се включат както ПСЖ, така и Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. Според информацията обаче фаворит за подписа на сенегалеца всъщност е тимът от френската столица.

По-рано пък се появи информация, че "червените дяволи" вече са опитвали да привлекат сенегалеца, като тогава офертата им от 106 млн. евро бе отхвърлена. Освен това от Юнайтед са готови да го направят най-скъпоплатения с 350 хиляди паунда седмична заплата. Толкова в момента получава и звездата Давид де Хеа. А за каква любопитна клауза разкриха от Италия в договора на Кулибали с Наполи - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички