Първо в Sportline! Наполи отправи оферта за български национал


Първо в Sportline! Наполи отправи оферта за български национал

2397 0

Само половин сезон беше необходим на Ивайло Чочев, за да привлече интерес към футболните си качества. След силна втора част с екипа на Палермо в Серия А към национала има засилен интерес от гранда Наполи. 

"Партенопей" търси варианти да се подсили в халфовата линия и ръководството на тима се е спряло именно на Чочев. Дори се е стигнало до официална оферта на стойност 3 милиона евро. 

Президентите на двата клуба са в добри отношения, но този на Палермо - Маурицио Дзамперини, е категоричен, че иска да задържи Чочев за поне още един сезон, да развие качествата му и след това да го продаде за по-голяма сума, пише "Sportitalia". 

Само преди една година Палермо брои над един милион евро на ЦСКА за полузащитника, който започна трудно в Италия и рядко попадаше в състава. След началото на 2015 година обаче той е несменяем титуляр, а освен това се отчете и с 3 гола на своята сметка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички