Чочев: Готов съм за дебют в националния, ще викам за Юве


Чочев: Готов съм за дебют в националния, ще викам за Юве
Снимка: БГНЕС

899 0

Полузащитникът на Палермо и националния отбор на България Ивайло Чочев призна, че се надява в контролата с Турция или в евроквалификацията срещу Малта да осъществи дългочакания си дебют с екипа на страната си.

"Треньорът ще реши дали ще дебютирам, аз съм готов, когато той прецени, съм на разположение. Срещу Италия не можах да дебютирам, така са преценили. Дано след този полусезон, най-накрая го направя", сподели Чочев пред журналистите.

Бившият играч на ЦСКА сподели, че в Серия А е успял да стане по-уверен и да израсне в тактическо отношение.

"Първите шест месеца свиквах още, но след Нова година вече бе добър полусезонът. Израснах повече в тактическо отношение, и сега имам повече самочувствие на терена. Разликата ми се видя доста голяма", каза той.

Чочев призна, че може да продължи договора си с Палермо. "Все още нищо не е ясно, може да продължа договора си. Аз съм се концентрирал върху изявите ми в Палермо и съм си поставил за цел следващият сезон да ми е по-силен от този", категоричен е той.

Българският национал призна, че стиска палци нещата в ЦСКА да се оправят и отборът да се върне там, където му е мястото.

Българинът, който записа доста успешен полусезон в Серия А, призна, че ще вика за италианския шампион във финала на Шампионска лига. "Аз ще подкрепям Ювентус. Шансовете на Барселона са по-големи, но се надявам италианците да измъкнат купата в техния стил", разкри халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички