Пълен обрат: Нова опция се открива пред Зинедин Зидан


Пълен обрат: Нова опция се открива пред Зинедин Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

1866 0

През последните дни не спират да се обсъждат възможните варианти пред Зинедин Зидан. Френската легенда, беше спрягана за мястото на Дидие Дешан, но се оказва, че на този етап по-вероятен е друг пост.

Зидан е без работа, откакто напусна Реал Мадрид. Той беше смятан за евентуален заместник на Дидие Дешан, но според L’Equipe не се очаква „петлите“ да се разделят с настоящия си старши селекционер. Според френското издание бившият наставник на „белия балет“ може да се окаже начело на Ювентус.

„Бианконерите“ имат договор с Масимилиано Алегри до юни 2025 година, но бъдещето му не е особено сигурно, особено след като целият борд на директорите подаде своите оставки.

Френският вестник обаче подчертава, че изборът на нов клуб, и по-конкретно на Ювентус, не е приоритет за Зидан. Той ще прегледа и осмисли възможностите през следващите месеци.

При всеки случай обаче се очаква френският наставник да даде приоритет на държавите и първенствата, които познава добре. Това поставя Италия и Серия А нагоре в списъка, особено след мнението му, че ПСЖ „не е добре структуриран“.

Зидан обаче е спряган и за друга, по-неочаквана позиция.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички