Роналдо беснеел в съблекалнята - удрял по стените и не говорил с никого


Роналдо беснеел в съблекалнята - удрял по стените и не говорил с никого
Снимка: Getty Images/Guliver

2682 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо напусна бесен терена след победата над Дженоа с 3:1 в Серия А. Въпреки победата португалецът изпусна нервите си в края и дори захвърли фланелката си на тревата, подобно на капитанската си лента с националния отбор в мача срещу Сърбия от световните квалификации.

Най-вероятно причината за изпуснатите нерви от страна на Роналдо е това, че той не успя да вкара гол. Според италианското издание La Gazzetta dello Sport, Кристиано е продължил да беснее и в съблекалните, където гневно е ударил по стената, взел си е бърз душ и е напуснал без да каже и дума на съотборниците си.

Според изданието Роналдо не чувства, че качествата на отбора съответстват на неговата класа. Португалецът иска да види промяна в състава на Ювентус, като се привлекат нови класни футболисти, които да доближат "бианконерите" до трофеите. През този сезон Юве рано-рано отпадна от Шампионска лига, а по всичко личи, че няма да спечели и Серия А.

Ако Роналдо не получи гаранции от ръководството на Юве за сериозни промени през лятото, то той може да напусне отбора в търсене на по-добър клуб за реализация на неговите цели. 36-годишният португалец иска не само да увеличава головете си, но и да печели трофеи, особено любимата му Шампионска лига.

Междувременно се появиха информации, че Кристиано Роналдо може да замени Килиан Мбапе в ПСЖ (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички