Проблем за Десподов: Няма да играе в Серия А през следващия сезон


Проблем за Десподов: Няма да играе в Серия А през следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

8208 0

Кирил Десподов стартира силно лятната подготовка с Каляри, но след като получи лека травма не е успял да убеди треньора на тима, че има място в селекцията на сардинци за предстоящия сезон в Серия А. Според информация на медиите в Италия, ръководството на тима ще пусне футболиста под наем за следващата кампания.

Треньорският щаб на Каляри не вярва, че българинът се е аклиматизирал добре към италианския футбол и няма да е основна част от състава. Идеята е той да играе по-редовно и поради тази причина елитният тим ще се опита да го даде под наем в тим от Серия Б. Така Десподов ще играе по-редовно и ще получи повече шансове за изява.

Както е известно, той премина в Каляри срещу 4 милиона евро през януари тази година, но изигра едва 101 минути в Серия А, най-вече заради честите контузии, които получаваше. Именно заради недобрата му физическа подготовка в Каляри са убедени, че ходът с отдаването под наем на българина е подходящ. В същото време Каляри шокира с трансфера на звезда на Интер (подробности вижте в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички