Разкриха каква е контузията на набиращия скорост Десподов


Разкриха каква е контузията на набиращия скорост Десподов
Снимка: Instagram

5989 0

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов прави силна подготовка за Каляри, а освен това се разписа във вратата на Киево при победата с 2:1 над Киево. За съжаление обаче той получи травма още преди почивката на мача и ще трябва да почива известно време.

Добрата новина е, че в щаба на италианския тим не смятат, че контузията му е не е сериозна и очакват скоро отново да разчитат на младия нападател, закупен през миналата зима.

"Десподов получи разтежение в глезена, докато Хараламбос Ликоянис отнесе удар в пищяла. Мисля, че и двете травми не са много сериозни”, коментира старши треньорът Роландо Маран.

"Срещу Киево добре затваряхме свободните пространства, доволен съм. Трябва да опитваме да налагаме своя стил и винаги да се показваме като обединен и компактен отбор. Климатичните условия не ни помогнаха, но въпреки тях видях хубави неща и някои не чак толкова добри", сподели още наставникът.

Десподов се представя отлично през това лято, като се намира и в добра физическа кондиция. Освен това нападателят вкара и брилянтен гол (вижте го в този материал на SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички