По средата на сезона: Отборът на Салернитана е пред изхвърляне от Серия А


По средата на сезона: Отборът на Салернитана е пред изхвърляне от Серия А
Снимка: Getty Images

1501 0

Отборът, в който в момента играе Франк Рибери - Салернитана, може да бъде изхвърлен от италианския елит, обяви днес (16.12.) "Associated Press" и причината за това е много любопитна.

Клубът е собственост на Клаудио Лотито, който е начело и на римските "орли" Лацио. Ръководството на Серия А го бе задължило до края на календарната 2021 година да се раздели със Салернитана, тъй като според установените правила на Ботуша един човек не може да управлява едновременно два различни отбора.

От своя страна бизнесменът бе прехвърлил задачата по намирането на купувач на тръст, който пък днес обяви, че не се е справил с целта и кандидати за отбора от Салерно НЯМА или поне не такива, които биха му осигурили надеждно бъдеще!

От Салернитана съобщиха, че са поискали отсрочка до края на сезон 2021/22, за да могат поне да завършат участието си в първенството.

Тимът на Фабрицио Кастори е на дъното на таблицата с едва 8 спечелени точки от 17 мача. В началото на кампанията на стадион "Аречи" пристигна 38-годишният Франк Рибери, който бе посрещнат с дива радост от тифозите, но до този момент французинът има само две асистенции на своята сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички