По феноменален начин Душан Влахович продължи победната серия на Ювентус (ВИДЕО)


По феноменален начин Душан Влахович продължи победната серия на Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1498 0

Ювентус постигна класическа победа с 3:0 при домакинството си на Сасуоло от 20-ия кръг на Серия А! В абсолютен герой за победителите се превърна Душан Влахович с попаденията си в 15-ата и 37-ата минута. Крайният резултат бе оформен от Киеза в 89'. 

Влахович продължава да се забавлява

Сърбинът успя допълнително да се издигне в голмайторската класация на Калчото, но остава много далеч от абсолютния лидер - Лаутаро Мартинес (18 гола). Влахович е вкарал половината от попаденията на аржентинеца и се нарежда плътно до Жиру (10 гола), Берарди (9 гола) и Чалханоглу (9 гола). 

По-добрата новина за "старата госпожа" е шестата поредна победа във всички турнири и серията без загуба от края на месец септември. Трябва да се отбележи, че Ювентус най-накрая се справя със Сасуоло след две поредни загуби в близкото минало. 

Сега възпитаниците на Алегри остават на две точки зад водача Интер (51 пункта). В следващия кръг Ювентус може да се изкачи и на върха, тъй като гостува на Лече, а "змията" - на четвъртия Фиорентина. 

Още: Емблематичен за Ювентус футболист нападна Влахович, обвини го в липса на интелигентност

Душан Влахович няма да отстъпи пред Ювентус, има предложения от куп клубове

Душан Влахович: Поздравявам българите за добрата игра!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички