Едно от качествата, с което Андреа Пирло се отличаваше (ВИДЕО)


Едно от качествата, с което Андреа Пирло се отличаваше (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3083 0

Един от най-качествените полузащитници за всички времена несъмнено остава Андреа Пирло, който прекрати своята богата кариера, продължила над 30 години, през 2017-а година. През нея той е завоювал множество значими трофеи, най-вече с Ювентус и Милан, както и с националния отбор на Италия.

Качествата на световния шампион от 2006 година със "Скуадра адзура" винаги са изумявали привържениците на футбола, но това, което остава загадка е - как с напредването на възрастта той дори не допусна спад в нивото на представянето си. 

Припомняме ви (във ВИДЕО по-долу) изумителните отигравания на тогава 33-годишния халф на Италия по време на Европейското първенство през 2012 година, което се явява и последно за него, тъй като прекратява кариерата си с националния отбор на Италия през 2015-а.

Показателно както за неговите качества, така и за неговата личност, че фактът, че той е носил екипите на 3-те най-големи отбора в Италия - Интер, Милан и Ювентус, но въпреки това не е мразен от нито един от клубовете. 

Междувременно, както е ясно, в момента почти всички европейски клубни футболни първенства са стопирани (освен това в Беларус). Появи се информация, че това в Италия - Серия А, може да бъде доиграно през юли и август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички