Пестелив Ювентус излъга Верона (ВИДЕО)


Пестелив Ювентус излъга Верона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

659 0

Ювентус се измъчи, но победи с 1:0 гостуващия Верона в среща от 28-ия кръг на Серия А. Така хората на Масимилиано Алегри записаха трети пореден успех в шампионата и са само на 4 точки от зона Шампионска лига, въпреки че от актива на клуба са отнети 15 точки.

Успехът за „бианконерите“ изкова Мойс Кийн. Той реализира единственото попадение в срещата в 56-ата минута.

„Старата госпожа“ не впечатли с представянето си. Гостите имаха шанс да си тръгнат от Торино поне с точка, но нямаха късмет.

Верона пропусна добра възможност в 15-ата минута, когато Депаоли не уцели вратата. Домакините също не успяха да пратят топката в мрежата на съперника до почивката.

След антракта Юве откри резултата чрез Мойс Кийн в 56-ата минута. Локатели го намери перфектно в пеналта и той прати топката в мрежата – 1:0.

Video edited on Kapwing

До края не паднаха повече попадения, като и гостите имаха няколко шанса да отбележат. Така Юве продължи с възхода си в шампионата.

„Бианконерите“ са на 7-ото място с 44 точки, само на 4 от четвъртата позиция, на която е Милан. Верона е в зоната на изпадащите с 19 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички