Павел Недвед настоява Антонио Конте да смени Алегри в Ювентус


Павел Недвед настоява Антонио Конте да смени Алегри в Ювентус
Снимка: Getty Images

1340 0

Шефът в Ювентус – Павел Недвед, желае отбора да бъде поет от Антонио Конте и да се раздели с Масимилиано Алегри. Вторият престой на Алегри в Торино далеч не е добър, като „бианконерите“ са далеч от това да се състезават за титлата в Серия А с оглед игрите им.

Освен това, Юве стартира лошо новия сезон, като спечели само два пъти в първите си седем мача в италианския елит и е на седмо място. „Старата госпожа“ загуби и първите си два мача в групите на Шампионска лига – срещу Бенфика и ПСЖ, което усложнява допълнително задачата им за продължаване към елиминационната фаза.

В неделя след загубата с 0:1 от Монца пък Алегри беше ескортиран от полиция до своята кола, след като бесни фенове на Юве опитаха да атакуват физически наставника. Договорът на 55-годишния наставник с Ювентус е до 2025-а година, а Недвед настоява клубът да върне Конте.

Менидъжърът на Тотнъм беше на „Алианц Стейдиъм“ и спечели три пъти поред титлите в Серия А и е любимец на тифозите на италианския тим. Към този момент обаче не се вижда как Конте ще напусне Лондон, след като утвърди Тотнъм и изгради боеспособен отбора във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички