Удар: Тотнъм взима 2-те най-горещи имена, напуснали Ювентус и Интер


Удар: Тотнъм взима 2-те най-горещи имена, напуснали Ювентус и Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

23355 0

Престижното британско издание "Скай Спортс" съобщи за същински удар, който се готви от лондонския гранд Тотнъм. "Шпорите" имаха разочароващ сезон и ще играят в Лигата на конференциите през следващата кампания, което е накарало собственикът Даниел Леви да се задейства.

На Острова твърдят, че Тотнъм води преговори с Антонио Конте за овакантената позиция на мениджър в клуба. "Скай Спортс" се позовава на източниците си в Италия, но твърди, че има разминавания, тъй като треньорът, направил Интер шампион в Серия А, има по-високи изисквания за заплатата си.

Това е и пречката към момента в преговорите, които продължават. Новините не спират дотук, тъй като Леви ще се опита да вземе и друго горещо име - спортният директор Фабио Паратичи, който преди месец напусна Ювентус след дълги години престой.

Припомняме, че Конте и Паратичи са работили заедно при съвместния си престой в "старата госпожа". Те се засякоха там между 2011 и 2014 година. Безспорно привличането на двете най-горещи имена, напуснали Италия до момента, би повдигнало нивото на лондончани.

Към момента Райън Мейсън е мениджър на Тотнъм, но той е временен вариант, след като застана начело на отбора през април, когато Жозе Моуриньо бе уволнен поради незадоволителни резултати. Накрая "шпорите" завършиха на седма позиция.

На Острова спрягаха за нов мениджър на Тотнъм и Маурисио Почетино, който да се завърне в стария си клуб. От ПСЖ обаче изобщо не виждат подобен сценарий, като спортният директор на клуба даде категоричен отговор за това (вижте подробности - тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички