Парма изпусна да победи Интер в Милано


Парма изпусна да победи Интер в Милано
Снимка: Gulliver/GettyImages

947 0

Отборът на Интер записа нова грешна стъпка в Италианската Серия А. В мач от 6-тия кръг на Калчото футболистите на Антонио Конте достигнаха само до равенство 2:2 при домакинството си на Парма на "Джузепе Меаца". Жервиньо вкара и двата гола за "дуковете", а "нерадзурите" измъкнаха точката след попадения на Марсело Брозович и Иван Перишич.

В началото на втората част гостите от Парма стигнаха до откриване на резултата. Ернани намери по чудесен начин Жервиньо с извеждащ пас по въздуха, а котдивоарецът хладнокръвно вкара топката в мрежата на Самир Ханданович - 0:1! В 62-рата минута нещата за Интер станаха кошмарни, след като Парма стигна до втори гол. Юрай Куцка изведе по много добър начин Роберто Инглезе, който бързо пусна пас към Жервиньо, а нападателят вкара втория си гол в срещата - 0:2! Само две минути по-късно обаче "нерадзурите" стигнаха до гол. Николо Барела намери Марсело Брозович, който от границата на наказателното поле намери мрежата на Луиджи Сепе - 1:2! В 92-тата минута Интер стигна до равенството. След центриране в наказателното поле на Александър Коларов Иван Перишич докосна топката и я прати за втори път във вратата на Парма - 2:2!

Равенството означава, че Интер вече има 11 точки в актива си. "Нерадзурите" са на 5-тото място, на 2 точки зад градския си съперник и лидер в класирането Милан. Парма събира актив от 5 точки и е на 15-тото място в подреждането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички