"Алегри е натъжен, както и аз...": Дешан разкри дали Погба има бъдеще във френския национален отбор


"Алегри е натъжен, както и аз...": Дешан разкри дали Погба има бъдеще във френския национален отбор
Снимка: Getty Images

1185 0

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан, остави отворена вратата за Пол Погба в националния отбор отворена, след като "Б" пробата на футболиста за допинг също се оказа положителна. Специалистът чака окончателните резултати, но също така желае футболистът да се върне в оптимална форма.

Коментарът на Дешан

Говорейки на пресконференция преди мача срещу Нидерландия тази седмица в квалификациите за Евро 2024, той беше разпитан за Погба от представителите на медиите.

"Алегри е особено натъжен от ситуацията с Пол, както и аз. Много предизвикателства се изправиха пред него напоследък. Той попада в сложна ситуация и ще трябва да премине през дълга процедура, за да се защити. Няма да заемам категорична или крайна позиция", сподели Дешан.

"Не мога да предвидя бъдещето му, това ще отнеме време, въпреки че той не е бил с нас от известно време. Надявам се, че може да възвърне щастието си, пълния капацитет и да се завърне на терена, но това ще бъде дълъг процес", добави още той.

Ситуацията с Погба и националния отбор

За последно Погба игра за Франция през март 2022 г. при победата с 5:0 над Южна Африка. Оттогава той не успя да се върне в отбора поради проблемите си с различни травми. Опитният халф дори пропусна и Мондиал 2022 в Катар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заплатата на Погба в Ювентус бе драстично намалена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички