Още проблеми за Икарди: Аут е от състава за Лига Европа!


Още проблеми за Икарди: Аут е от състава за Лига Европа!
Снимка: Getty Images/Gulliver

1502 0

Ситуацията за нападателя на Интер Мауро Икарди изобщо не изглежда добра. След като по-рано днес стана ясно, че аржентинецът вече няма да е капитан на "нерадзурите", то малко по-късно бе обявено и че е аут от състава срещу Рапид Виена в Лига Европа.

Икарди няма да пътува за Австрия, а причината за това решение все още не е обявена. Поне до момента не е ясно нападателят да има контузия, а и тази версия изглежда малко вероятна. Според Джанлука Ди Марцио решението за отнемането на капитанската лента е взето заради продължаващите с месеци драми с новия контракт на аржентинската суперзвезда.

Въпреки че преподписа само преди година с клуба, договорът му изтича през лятото на 2021 година и новият директор на клуба - Бепе Марота, се опита бързо да финализира ново предложение за удължаване на контракта с още 2 години. Също така, съвсем наскоро, съпругата му, която е и негов агент Уанда Нара сподели, че Интер не защитава достатъчно аржентинския си нападател.

Всички тези събития засилиха многократно слуховете, че Икарди ще напусне със сигурност през лятото. Ето къде може да се озове Икарди през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички