Два европейски гранда ще се пробват за Икарди през лятото

Звездата на Интер Мауро Икарди продължава да "овърта" около ситуацията с новия му договор. 25-годишният нападател има контракт до лятото на 2021 година, но от "Джузепе Меаца" искат да подновят сделката, за да махнат откупната клауза в договора на нападателя.

В момента тя е в размер на 110 милиона евро, като тя влиза в действие само за две седмици в годината - между 1 и 15 юли. Жената и агент на Икарди Уанда Нара пък разкри днес, че за съпругът ѝ има два отбора, които ще се опитат да го вземат през лятото.

Интер готов да даде Икарди на Реал, за да вземе своята цел №1

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос е най-желаната трансферна цел на италианския Интер. "Нерадзурите" обаче разбират, че няма да им бъде лес...

"Към момента подновяването на договора с Интер е много далече. Далече сме от стигане на споразумение. Все още и нямаме конкретно предложение от Интер. Може да подпишем, но трябва да му предложат по-голямо възнаграждение. Има отбори в Испания, Англия и Франция, с които той поддържа контакт. Има и два отбора, които имат желание да го вземат", сподели Нара.

ИНТЕР ТРЕСНА СЕРИОЗНО ГЛОБА НА ИКАРДИ ЗАРАДИ ЗАКЪСНЕНИЕ

Още по темата

Please select answer!