Краят е близо: Интер отне капитанската лента на Мауро Икарди


Краят е близо: Интер отне капитанската лента на Мауро Икарди
Снимка: Guliver/GettyImages

1985 0

Ръководството на Интер взе изключително тежко решение, което поставя на карта бъдещето на Мауро Икарди в клуба. Голмайсторът на "нерадзурите" беше лишен от капитанската лента на тима, а новият капитан на италианския гранд е вратарят Самир Ханданович.

"Клубът иска да обяви, че новият капитан на тима е Самир Ханданович", съобщиха от "Джузепе Меаца" на официалния си акаунт в социалната мрежа "Twitter".

Джанлука Ди Марцио информира, че мярката е взета заради продължаващите с месеци драми с новия контракт на аржентинската суперзвезда. Въпреки че преподписа само преди година с клуба, договорът му изтича през лятото на 2021 година и новият директор на клуба - Бепе Марота, се опита бързо да финализира ново предложение за удължаване на контракта с още 2 години.

Именно заради забавените преговори Интер лишава Икарди от ролята на капитан, а в Италия тълкуват решението като сигурен знак, че "нерадзурите" ще се опитат да продадат нападателя през следващото лято, когато е последният шанс на клуба да вземе максимално висока сума за услугите на 25-годишния нападател. Ето къде може да се озове Икарди през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички