Оперират голмайстора на Наполи след множество лицеви фрактури


Оперират голмайстора на Наполи след множество лицеви фрактури
Снимка: Getty Images

1229 0

Нападателят на Наполи Виктор Осимен ще бъде опериран днес, след като получи няколко фрактури на лицето по време на загубата от Интер през уикенда. Новината бе обявена от пресслужбата на лидера в Серия А.

22-годишният футболист пострада при въздушно единоборство с Милан Шкриняр и успя да излезе от терена на крака, очевидно замаян. Прегледите разкриха „няколко фрактури на лявата очна кухина и скула“. Нигериецът, който трябваше да прекара неделя вечер под наблюдение в болница в Милано след мача на „Сан Сиро“, се завърна в Неапол в понеделник вечер. „Той ще остане под наблюдение и ще бъде опериран във вторник“, пишат от клуба.

Все още не е ясно кога Осимен ще може да се завърне на терена, но според италианската преса той ще бъде в лазарета поне месец. Това означава, че ще пропусне мачовете на Наполи до края на годината. Завръщането му може да се проточи, тъй като той ще играе за Нигерия на Купата на африканските нации в Камерун – турнир, който започва на 9 януари и завършва на 6 февруари. В момента в Наполи имат дори по-сериозен проблем от този с нападателя - подробности четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички