Официално: Ювентус се раздели с Хуан Куадрадо след 8-годишна вярна служба


Официално: Ювентус се раздели с Хуан Куадрадо след 8-годишна вярна служба
Снимка: Getty Images

1487 0

Италианският гранд Ювентус официално обяви, че приключва взаимоотношенията си с емблематичния за клуба играч - Хуан Куадрадо, който ще се превърне в свободен агент.

Двата тима не са сядали на масата за преговори и колумбиецът ще продължи футболното си приключение другаде от следващата кампания. Той си тръгва от Торино след 8 години прекарани там.

Куадрадо акостира в Ювентус през 2015 година, първо, под наем от Челси, а след две години през - 2017-а италианският гранд откупи правата му и за тези осем години той записа 314 мача за "старата госпожа", в които отбеляза 26 гола и асистира за още 65.

Има най-различни информации, които свързват Куадрадо с преминаване в испанския Севиля или турският Фенербахче, тъй като и двата тима се интересуват от услугите му.

Куадрадо си тръгва от Ювентус като петкратен шампион на Италия и четирикратен носител на купата на страната. Той може да се похвали и с 2 успеха за Суперкупата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Масимилиано Алегри категорично отказа саудитските милиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички