Официално: Антонио Конте остава треньор на Интер


Официално: Антонио Конте остава треньор на Интер
Снимка: Gulliver/GettyImages

2426 0

Антонио Конте ще продължи да бъде треньор на Интер и през следващия сезон. Това стана ясно преди броени минути на среща между наставника и собственика на „нерадзурите“ Стивън Жанг.

В първата си кампания начело на Интер 51-годишният треньор изведе тима до 2-рото място в Серия А, завършвайки на точка зад шампиона Ювентус. Преди броени дни Антонио Конте имаше възможност да спечели и първия си трофей начело на тима от Милано. Във финала на турнира Лига Европа обаче Интер загуби от Севиля с резултат 2:3. Това бе и първи сезон без клубен трофей за Конте в мениджърската му кариера от 2011-та година насам.

След поражението от Севиля италианският мениджър разкри, че не е сигурен в това, че ще води „нерадзурите“ през следващия сезон. Днес обаче от тима на Интер официално опровергаха спекулациите за напускането на бившия национален селекционер. Преди да поеме гранда от Милано Антонио Конте бе начело на отборите на Ювентус, Челси и националния отбор на Италия. А ето каква неприятност е сполетяла наставника на Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички