Конте: Ще планираме бъдещето на Интер - с мен или без мен


Конте: Ще планираме бъдещето на Интер - с мен или без мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1569 0

Треньорът на Интер Антонио Конте обобщи финалния мач в Лига Европа, в който отборът му загуби от Севиля с 2:3. Италианецът направи намек и за бъдещето си. След загубените битки и в Серия А, и в Лига Европа, все по-усилено се говори, че ръководството ще се раздели с наставника.

"Труден и равностоен мач, всичко можеше да се реши с един епизод. Имахме шанс, но нямахме късмет с автогола. След това стана трудно, но момчетата направиха всичко възможно. Севиля е свикнал с такива мачове, участвали са в тях много пъти, често е побеждавал. Това също се отрази. Момчетата трябва да разберат, че израснаха много, отлалто стигнаха до финала. За мнозина от тях това е първият път", коментира Конте.

"Имам насрочена среща с президента, ще обобщим сезона и спокойно ще опитаме да планираме бъдещето - със или без мен. Годината беше невероятна, благодарен съм на ръководството за това прекрасно изживяване. Заслужаваше си, винаги ще съм благодарен за това. Не съм ядосан на никого. Но трябва да разбера кой е моят приоритет: футболът или семейството. В крайна сметка, когато ситуацията се отразява на семейството, това не е добре", продължи той.

"Нещо се случи с клуба, няма смисъл да го отричаме. Трябва да разберем всички ли искат да работят заедно и да се справят със случващото се. Беше сложна година. Зная, че в Интер това винаги е така, но всичко си има предел", завърши Конте. А кой може да го замени в Интер вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички