Кошмарна вечер за играч на Рома: Фенове го преследваха и заплашваха със смърт


Кошмарна вечер за играч на Рома: Фенове го преследваха и заплашваха със смърт
Снимка: Getty Images

1272 0

Николо Дзаниоло, играчът на Рома, е претърпял кошмарна вечер в Италия. В този случай не става въпрос за обидни плакати, скандирания или коментари в социалните мрежи. Футболистът е бил преследван до вкъщи, а също и заплашван със смърт.

Всичко това се случва след загубата на Рома от Наполи. Няколко души са проследили Дзаниоло до дома му, като са били крайно ясни с желанията си, че искат да напусне състава на Жозе Моуриньо.

Около 15 души са били около дома на италианеца, споделя La Gazzetta dello Sport. Футболистът е бил посрещнат от въоръжени хора, които изобщо не са имали приятелски намерения. Дзаниоло е бил преследван и заплашван със смърт.

Намеренията на непознатите явно се били толкова красноречиви, че се е стигнало до това италианецът да повика полиция. Органите на реда са се появили след няколко минути, но посланието на привържениците на Рома е ясно.

Ако той не напусне клуба, останалото време в италианската столица може да се окаже много сложно за него. Няколко дни преди въпросната случка Жозе Моуриньо разкри какво е бъдещето на Дзаниоло.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички