Обрат и отменен гол в 94' оставиха Наполи с празни ръце на "Сан Паоло" в Серия А


Обрат и отменен гол в 94' оставиха Наполи с празни ръце на "Сан Паоло" в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1249 0

Отборът на Наполи за пореден кръг затвърди слабата си форма в Италия. Този път неаполитанци претърпяха загуба на своя "Сан Паоло" от Болоня с 1:2 в мач от 14-ия кръг на Серия А. "Малките магаренца" можеха да се доберат до точката късно в добавеното време на мача, но тяхно попадение бе отменено поради наличие на засада.

Двубоят започна по-добре за домакините, които първи стигнаха да попадение в срещата. Четири минути преди края на първата част Фернандо Йоренте успя да се разпише от непосредствена близост до вратата. В 58-ата минута обаче Сков Олсен успя да изравни за Болоня, а десет минути преди края на срещата Сансоне направи пълен обрат за гостите.

В 94-ата минута на мача Йоренте бе изведен зад отбраната на Болоня и прати топката в мрежата, за да изравни резултата. ВАР обаче отмени попадението поради наличие на засада, която остави неаполитанци с празни ръце като домакини за пореден път.

Така Наполи записа осми мач във всички турнири, в който не успява да вземе победата. Тимът е на седмо място в Серия А с 20 пункта, като е на 17 точки от лидера Интер и на пет от топ 4. Що се отнася до Болоня, тимът се изкачи до 12-о място с 16 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички