Босът постави 3 условия на Наполи, за да не уволни Анчелоти и разпродаде тима


Босът постави 3 условия на Наполи, за да не уволни Анчелоти и разпродаде тима
Снимка: Guliver/GettyImages

10883 0

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис се е срещнал с футболистите на клуба, информира "Corriere Dello Sport". Той е изразил пред тях разочарованието си от тяхната игра в последно време. Заради това Де Лаурентис е поставил ултиматум на отбора, който е в няколко направления.

На първо място, той е поискал Наполи да спечели всички предстоящи мачове в първенството на Италия. На второ, неаполитанци трябва да спечелят Купата на Италия. Третата задача е тимът да излезе от групата си в Шампионска лига, твърди изданието. Ако тимът не изпълни тези условия, Де Лаурентис ще уволни треньора Карло Анчелоти и ще продаде ключови играчи.

Както е известно, наскоро в клуба избухна скандал между ръководството и футболистите. Де Лаурентис поиска играчите да проведат наказателен лагер, но те игнорираха искането му. Треньорът Карло Анчелоти подкрепи футболистите си и не се яви на пресконфереция след мача на Наполи в Шампионска лига. Но все пак, за играчите ще има и санкции. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички