Новото попълнение на Рома - Вайналдум си счупи крака по време на тренировка


Новото попълнение на Рома - Вайналдум си счупи крака по време на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

1737 0

Новото попълнение на Рома - Жоржиньо Вайналдум счупи десния си крак на тренировка в неделя, само две седмици, след като се присъедини към клуба. Нидерландският национал премина по-рано този месец под наем за един сезон от Пари Сен Жермен, като отборът от Серия А има опция за закупуване на правата му.

Вайналдум спечели титлата в Лига 1 с френския тим миналия сезон, след като се присъедини със свободен трансфер от Ливърпул, но след това премина в отбора на Жозе Моуриньо.

Той направи своя дебют в Серия А като резерва при победата на Рома с 1:0 над Салернитана в първия уикенд от кампанията, но сега ще остане извън терена за неопределен период от време.

След нараняване, получено по време на тренировка в неделя, Вайналдум премина медицински тестове, които потвърдиха фрактура на тибията на десния крак. Играчът ще бъде подложен на допълнителни прегледи през следващите дни", се казва в изявление на Рома.

Все още не е ясно дали 31-годишният Вайналдум ще може да се възстанови от контузията си навреме, за да играе за Нидерландия на световното първенство в Катар, което започва през ноември.

Вижте още: Сръбски вратар превърна "Олимпико" в кръчма (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички