Дибала удари греда, а Вайналдум вкара от засада в дебютите си за Рома (ВИДЕО)


Дибала удари греда, а Вайналдум вкара от засада в дебютите си за Рома (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2215 0

Италианският гранд Рома стартира с победа новия сезон в Серия А, след като победи Салернитана с минималното 0:1 като гост в първия кръг на италианския шампионат. Единственото попадение за тима на Жозе Моуриньо отбеляза Браян Кристанте през първото полувреме.

До гола на Кристанте се стигна след нескопосани действия на отбраната на Салернитана след изпълнен тъч към наказателното поле. Топката се придвижи към границата на пеналтерията, където Кристанте опита удар, който премина през телата на няколко играчи, за да се озове в мрежата.

Десетина минути по-късно дебютантът Пауло Дибала бе изведен сам срещу вратаря на Салернитана, но ударът му към далечния ъгъл срещна гредата. През втората част дебют за Рома направиха други две нови попълнения - Неманя Матич и Жоржиньо Вайналдум. В 87-ата минута гол на Вайналдум бе отменен заради засада.

Рома взе трите точки и се изравни с лидерите в таблицата, спечелили също първите си мачове. В следващия кръг "вълците" на Моуриньо се изправят срещу новака Кремонезе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички