Мбапе разкри дали вярва на Погба и говори за отношенията си с Неймар


Мбапе разкри дали вярва на Погба и говори за отношенията си с Неймар
Снимка: Getty Images

2485 0

Суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе говори преди първия мач на тима от груповата фаза на Шампионска лига с Ювентус, като коментира своите взаимоотношения със съотборника си в клуба – Неймар, и този в националния тим – Пол Погба.

Наскоро бразилецът не скри недоволството си след изпълнена дузпа на "младия шампион", докато единият от братята на Погба твърди, че халфът е използвал вуду магия срещу Мбапе.

"Това е моята шеста година с Неймар. Винаги сме имали подобни взаимоотношения, изградени върху уважение. Понякога имаме по-топли моменти, а друг път – по-студени. Такава е природата на нашите взаимоотношения. Имам голям респект към играча, какъвто е той. Когато разполагаш с двама футболисти с толкова силен характер, има подобни моменти, но винаги има уважение и всичко е в интерес на ПСЖ.

 

Дали аферата около Погба влияе на взаимоотношенията ми с него? Не, защото предпочитам да вярвам на думата на мой съотборник. Той ми се обади и представи своята версия за случилото се. В момента това е неговата дума срещу тази на брат му. Ще се доверя на своя съотборник и заради интересите на националия тим. Предстои ни Световното първенство, а той вече си има проблеми. Сега не е времето да му създаваме още един. Ще видим какво ще стане. Аз се изолирам от всичко това".

Ето къде може да гледате интересната среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички