Обвиняват футболен шеф в организиране на оргии с държавни пари


Обвиняват футболен шеф в организиране на оргии с държавни пари
Снимка: Getty Images

3063 0

Президентът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес получи тежки обвинения, че е организирал оргии с пари от федерацията, пише местното издание El Mundo. Твърденията са, че Рубиалес поканил 8-10 млади момичета в къща в района на Гранада.

От испанската федерация категорично отхвърлиха тези обвинения, като твърдят, че те идват от чичото на президента - Хуан Рубиалес. В комисията за борба с корупцията в страната е пристигнала и жалба, че президентът Луис Рубиалес изнудвал няколко частни фирми за пари.

"Испанската кралска футболна федерация дълбоко съжалява и категорично отхвърля обвиненията, направени от бившия президентски помощник пред прокурорите през април", започва изявлението на испанската федерация.

"Цялото желание на Хуан Рубиалес е да направи нещо от ярост и да навреди на имиджа на президента на Испанската кралска футболна федерация. Въпреки бомбастичните твърдения, няма нито едно доказателство пред прокуратурата", добавят още от федерацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички