Нов договор на Роналдо не стои на дневен ред в Ювентус


Нов договор на Роналдо не стои на дневен ред в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2458 0

Към днешна дата италианският шампион Ювентус не мисли върху подновяването на договора на суперзвездата Кристиано Роналдо. Това разкри спортният директор на "бианконерите" Лука Паратичи броени часове след отпадането на Юве от Шампионска лига.

"Старата госпожа" не успя да се справи с Порто в реванша между двата отбора, а самият Роналдо се превърна в "грешник" за Ювентус. Паратичи коментира след мача, че нов договор на Кристиано не стои на дневен ред.

"За щастие, има една година останала от договора му. Имаме време евентуално да го обсъдим с него. Нека кажем, че това не стои на дневен ред в момента. Кристиано държи кариерата си в своите ръце", сподели Паратичи.

"Винаги с големите играчи знаеш кога те ревашават да прекъснат отношенията си с един отбор и да преминат към следващото преживяване. Те са тези, които решават. Ти просто трябва да уважиш решението им. Ще видим как се чувства той и дали иска да продължи или не, когато договорът му изтече", добави още той.

След отпадането на Юве Гари Линекер се пошегува с Роналдо, че поне вече се знае какво португалецът не може да прави (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички