Няколко клуба от Серия А проявяват интерес към Андрей Гълъбинов


Няколко клуба от Серия А проявяват интерес към Андрей Гълъбинов
Снимка: Getty Images/Guliver

1789 0

Няколко клуба проявяват интерес към национала на България Андрей Гълъбинов, заяви днес неговият агент Андреа Д'Амико. Въпреки че не разкри за кои отбори става въпрос, той поясни пред "Calciomercatoweb.it.", че има възможност Гълъбинов да се присъедини към някой от "важните" отбори в Серия А:

"Работим. Той се справи добре както с клуба, така и с националния си отбор. Има няколко отбора, които проявяват интерес и веднага щом дойде времето, ще видим по-внимателно какво ни се предлага. Дали ще започнем разговори с важни италиански клубове? Това несъмнено е възможност, дори ако в рамките на тези опции има няколко променливи, които трябва да се вземат предвид. Отборите в голямата си част все още не са наясно кои играчи ще задържат и какви пари ще освободят за заплати. Но ще ви държим в течение."

През настоящия сезон 32-годишният Андрей Гълъбинов има на сметката си 11 мача за Специя, в които се е отчел с 4 гола и две асистенции.

По-рано днес пък италианският клуб Парма показа проекта си за "Най-красивият стадион в Италия".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички