Дибала за Челси: Моето бъдеще? Щастлив съм в Рома


Дибала за Челси: Моето бъдеще? Щастлив съм в Рома
Снимка: Getty Images

983 0

Звездата на Рома Пауло Дибала даде категоричен отговор за бъдещето си. Аржентинецът бе свързван с преминаване в Челси, но той отрече тези спекулации, като заяви, че бъдещето му е свъразно с "римските орли".

Дибала категоричен - остава в Рома

"Мотивиран съм да направя добра предсезонна подготовка. Моето бъдеще? Щастлив съм в Рома. Оставам тук и утре започваме тренировки", добави той, отхвърляйки въпросите за интереса на Челси към него.

Мнозина вярваха, че Почетино желае своя сънародник като алтернатива на Кристофър Нкунку, който да може да се включва от пейката. Привличането му обаче се оказа много трудна задача, тъй като и Жозе Моуриньо цени високо своя играч и иска от Рома да направи всичко възможно да задържи един от най-добрите си играчи.

Дибала акостира в Рома през 2022 година като свободен агент от Ювентус. Той може да се похвали с 38 мача за "джалоросите", в които се отчете с цели 18 попадения и 8 асистенции. Световният шампион има освобождаваща клауза на стойност само 10,4 милиона паунда за чуждестранни клубове, въпреки че има договор до 2025 г. в Рома. Феновете на Челси бяха толкова развълнувани, че един от тях дори успя да го "издебне" и да го попита за трансфер. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички