Фен издебна Пауло Дибала, за да го пита за трансфер в Челси, а той се усмихна и избяга (ВИДЕО)


Фен издебна Пауло Дибала, за да го пита за трансфер в Челси, а той се усмихна и избяга (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1368 0

Пауло Дибала се усмихна загадъчно на въпрос относно потенциален трансфер на Челси. Това се случи по време на Гран При на Великобритания.

Фен на Челси успя да намери Дибала, като играчът смяташе, че е очакван за селфи.  Звездата на Рома не знаеше, че фенът чака да снима видео, преди да попита: "Идваш ли в Челси?". А Дибала побърза да се оттегл с усмивка, но без да даде конкретен отговор.

И Тиаго Силва не "измъкнал" отговор от Дибала

Друга футболна звезда, присъстваща на Гран при на Великобритания, беше Тиаго Силва, който призна, че би се радвал да види Дибала в Челси. Силва разкри, че той, подобно на фена на "сините", се е опитал да го примами да дойде на Стамфорд Бридж.

Но Дибала отново не е издал много: "Попитах Пауло Дибала дали е вярно, че идва в Челси, но той не ми отговори! ой е топ играч, би бил голямо подписване за нас – бих го харесал.“ Според репортера Педро Алмейда, от Челси са се свързали с Дибала, тъй като търсят атакуващи подкрепления след напускането на Мейсън Маунт и Кристиан Пулишич.

Световният шампион има освобождаваща клауза на стойност само 10,4 милиона паунда за чуждестранни клубове, въпреки че има договор до 2025 г. в Рома. Дибала акостира в Рома през 2022 година като свободен агент от Ювентус. Той може да се похвали с 38 мача за "джалоросите", в които се отчете с цели 18 попадения и 8 асистенции. Привличането му обаче няма да е никак лесно, тъй като Жозе Моуриньо цени високо своя играч и иска от Рома да направи всичко възможно да задържи един от най-добрите си играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички