Неприятна случка сполетя Кристиан Ериксен


Неприятна случка сполетя Кристиан Ериксен
Снимка: Getty Images/Guliver

1826 0

Полузащитникът на Интер Кристиан Ериксен се оказа в много неприятна ситуация заради пандемията от коронавирус, която обхвана Европа. Причината е, че хотелът, в който е бил настанен полузащитника, е трябвало да затвори врати заради ситуацията на Апенините.

Италия е една от най-засегнатите страни от COVID-19, като пандемията доведе до фалита на доста от бизнесите на Ботуша. Както голяма част от тимовете в Серия А, Интер са под карантина, след като футболистът на Ювентус Даниеле Ругани бе заразен с коронавирус, а двата отбора играха един срещу друг преди по-малко от седмица. Сега обаче Ериксен остана без дом в Милано и ще трябва да си търси ново жилище, след като въпросният хотел бе затворен.

Отборът на Интер ще се опита да реши проблема на своя футболист, като ще му осигури апартамент, където той може да остане в следващите 14 дни. Фитнес треньорите на „нерадзурите“ са му изпратили дневен режим и диета, която той трябва да спазва през този период. А ето какво ще се случи с участието на Интер в Лига Европа след отменения им мач с Хетафе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички