Ериксен след първото си дерби с Интер: Не можеш да видиш такава атмосфера във Висшата лига


Ериксен след първото си дерби с Интер: Не можеш да видиш такава атмосфера във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1529 0

Новото попълнение на Интер Кристиан Ериксен остана силно впечатлен от атмосферата на „Джузепе Меаца“ по време на вчерашното дерби на Милано между „нерадзурите“ и Милан. Бившият халф на Тотнъм и Аякс започна срещата на резерваната скамейка и се появи в игра в средата на втората част. Неговият Интер спечели двубоя с 4:2, а датският футболист имаше възможност да се разпише от пряк свободен удар, но нацели напречната греда.

След двубоя Ериксен коментира атмосферата на стадиона по време на Дерби дела Мадонина. „Феновете бяха подготвили огромна хореография, която бе заела цял един сектор от стадиона. Не можеш да видиш такава атмосфера във Висшата лига, като едната причина е, че това е забранено там. Тук можеш да видиш как феновете вдигат нивото на адреналин от момента, в който отборния автобус пристигне на стадиона. Те пляскат с ръце по превозното средство, можеш да усетиш тяхната страст и да разбереш колко важен всъщност е този двубой.

След победата вчера Интер се изравни по точки с шампиона Ювентус и излезе на върха в Серия А заради по-добра голова разлика. В следващия кръг за „нерадзурите“ предстои ново дерби, като тимът гостува на Лацио на „Олимпико“. А ето какво каза Ериксен за периода си в Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички