Недвед намекна, че Ювентус буксува в Серия А заради Роналдо


Недвед намекна, че Ювентус буксува в Серия А заради Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1326 0

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед намекна, че една от причините за неуспехите на отбора през настоящия сезон в Серия А е внезапното напускане на Кристиано Роналдо. В първенството "бианконерите" са на седма позиция и изостават с 11 точки от върха, но в Шампионска лига са лидери в групата си и вече си осигуриха място в плейофите.

"Ще обобщим резултатите от сезона, когато той приключи. А сега още е в разгара си. Отборът беше много повлиян от факта, че Роналдо напусна в последния момент и това е разбираемо, като се има предвид, че игра по определен начин в продължение на три години, а сега Алегри трябваше да изгради отново модел на игра", коментира Недвед пред DAZN.

"Той се движи в правилната посока, но това преструктуриране ни струва няколко точки. Треньорът разполага с цялото време , от което се нуждае, договорът е дългосрочен. Той опитва различни варианти и търси баланс. Нашата цел е не само да спечелим Шампионска лига, но и да се изкачим възможно най-високо в Серия А. Имаме и Купата и Суперкупата на Италия", завърши чешката легенда. Интересно е, че според авторитетно издание именно Недвед е бил инициатор на раздялата с Алегри преди няколко години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички