Неделя е съдбовният ден за бъдещето на Кристиано Роналдо


Неделя е съдбовният ден за бъдещето на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3171 0

Тази неделя (23 май) вероятно ще се окаже съдбовен ден за бъдещето на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо. Голмайсторът на Ювентус е изправен пред угрозата през следващия сезон да играе във втория по големина европейски клубен турнир Лига Европа. Нещо, което не му се е случвало никога досега в кариерата.

Роналдо е популярен сред феновете с това, че е господар на Шампионска лига - не само заради многото спечелени трофеи от надпреварата, но и заради това, че е редовен голмайстор и обича да бележи попадения в този турнир. Не е тайна, че за Роналдо Шампионска лига е най-важният трофей за сезона. Този трофей обаче му убягва с екипа на Ювентус.

В неделя Ювентус ще изиграе последния си шампионатен двубой от Серия А срещу тима на Болоня. Дори и при победа "бианконерите" може да останат извън топ 4 на Серия А. Понастоящем тимът заема пето място със 75 точки - на една зад третия и четвъртия Милан и Наполи и на две от втория Аталанта. 

Ако Ювентус не успее да се класира за Шампионска лига, то това ще означава, че най-вероятно Роналдо ще пожелае да си тръгне от Торино, за да премине в клуб, който не само ще се състезава в Шампионска лига, но ще има и амбициите да спечели надпреварата. Сред заподозряните отбори са най-вече Пари Сен Жермен и бившият клуб на Роналдо Манчестър Юнайтед.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е категоричен, че няма вариант, при който Роналдо да се завърне на "Бернабеу" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички