Наполи завърши сезона по шампионски с рутинна победа срещу изпадналия Сампдория (ВИДЕО)


Наполи завърши сезона по шампионски с рутинна победа срещу изпадналия Сампдория (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1011 0

Наполи и Сампдория се изправиха един срещу друг в последния 38 кръг на Серия А. В срещата нямаше никакъв залог, след като неаполитанците вече станаха шампиони, а Сампдория се сбогува с елита.

Отборът на Лучано Спалети победи с 2:0 с голове на Виктор Осимен в 64' и Джовани Симеоне в 85'. Наполи завърши сезона с 90 точки на върха, а Сампдория изпадна след едва 19 събрани точки.

През първото полувреме почти липсваха голови положения и определено си личеше, че срещата е без заряд. Феновете по трибуните обаче празнуваха титлата на своите любимци. Наполи имаше 9 голови положения за първите 45 минути, но само 1 удар към вратата. Колкото и съперникът им.

През второто полувреме Наполи успя да се разпише в 64'. Виктор Осимен се разписа от дузпа, след като Муру извърши фаул в наказателното поле. Три минути след това Ангиса може да удвои, но стражът на гостите се справи блестящо. В 70' Турк отказа и Гаетано от второт попадение за шампионите. 5 минути преди края Джовани Симеоне се справи с противниковата защита и след добър пас направи резултата 2:0. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички