Наполи се смили над Волфсбург, пусна два гола за благородно реми


Наполи се смили над Волфсбург, пусна два гола за благородно реми

1358 0

Наполи стигна само до 2:2 срещу Волфсбург в мач реванш от турнира Лига Европа, но след убедителното 4:1 в първата среща се класира за полуфиналите с общ резултат 6:3.

Възпитаниците на Рафаел Бенитес привидно решиха двубоя в първите 20 минути на второто полувреме, след като в 50' традиционната комбинация между Игуаин и Кайехон завърши с гол на испанеца за 1:0, а 15 минути по-късно и Дрийс Мертенс порази вратата на гостите.

Волфсбург обаче демонстрира боен дух и заслужи уважение с поведението си в следващите минути, като с два бързи гола поне се избави от втора поредна загуба от този съперник. След центриране от корнер Тим Клозе с гръб към вратата успя с глава да засече кълбото в мрежата на Мариано Андухар.

В 75-ата минута Жосуа Гилавуги центрира отдясно и Иван Перишич също с глава засече по отличен начин топката за крайното 2:2, но Волфсбург трябваше да се примири с отпадането на този етап в турнира.

В другия двубой Днипро излъга Брюж с 1:0 с гол на Скаков 8 минути преди края. Това беше достатъчно на украинския тим, за да се класира напред с общ резултат 1:0.

Брюж и Наполи се присъединяват към вече класиралите се полуфиналисти Фиорентина и Севиля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички