Десетки отбори искат Де Бройне, Сити май е начело


Десетки отбори искат Де Бройне, Сити май е начело
Снимка: Getty Images/Guliver

1537 0

Асът на Волфсбург Кевин де Бройне прави най-силния сезон в кариерата си и след 10 гола и 17 асистенции през настоящия сезон телефонът на неговия агент прегрява, а последният отбор, проявил апетити към плеймейкъра, е Манчестър Сити.

"Видях се с хора на Сити. Но за момента това не са официални преговори. Има много клубове, които се интересуват от Кевин. Четох, че колегата Мино Райола бил провеждал по 20 телефонни разговора на ден за Пол Погба. Е, при мен е същото."

"През следващите няколко седмици ще обикалям и ще обсъждам ситуацията с Кевин. Готов съм да говоря с всеки, но нека да уточня, че Де Бройне е щастлив във Волфсбург. Той цени доброто отношение към него след трансфера от Челси. Той има 4-годишен договор с клуба и затова трябва да имаме предвид и мнението на ръководството", заяви Петер Костер по повод слуховете за трансфер на белгиеца.

Де Бройне беше собственост на Челси до преди малко повече от година, но Моуриньо реши да го продаде срещу едва 24 милиона евро. Към момента, плеймейкърът е едно от най-обсъжданите имена за трансфер през лятото, а освен това е сред основните фаворити за играч №1 на сезона в Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички