Наполи почва офанзива за искан от Байерн


Наполи почва офанзива за искан от Байерн

1290 0

Ръководството на Наполи започна преговори с дефанзивния халф на Борусия (Мьонхенгладбах) Гранит Джака, информират медиите в Италия. Аурелио де Лаурентис е твърдо решен да направи всичко по силите си, за да спечели Скудетото в Серия А, като швейцарският национал може да се окаже липсващото звено в състава на Мауро Сари.

Джака е искан от Байерн Мюнхен, но досега баварците не са отправяли конкретна оферта, а отпадането от европейските клубни турнири на немския тим ще бъде използвано от Наполи. Клубът ще предложи 15 милиона евро за национала в момент, в който бъде отворен трансферния пазар през януари.

Италианският тим все още не е разговарял с клубното ръководство на Борусия, но представители на Джака са запознати с интереса на Наполи към халфа. Целта на италианците е да го вземат още сега, за да може Джака да помогне по пътя към титлата.

В момента Серия А е в кратка пауза, като Наполи се намира на отлична позиция да атакува титлата. Воденият от Мауро Сари тим се намира на 3-а позиция с 35 точки - само на 1 от лидера Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички