Наполи изяде здрав пердах от средняк и отпадна от Купата в 1/8-финалите


Наполи изяде здрав пердах от средняк и отпадна от Купата в 1/8-финалите
Снимка: Getty Images

1164 0

Голям бой изяде италианският шампион Наполи в осминафиналите на Купата на Италия. Те бяха разбити от намиращия се на 13-а позиция в Серия А - Фрозиноне, с 4:0.

Ужасът за неаполитанци, които бяха и домакини в този мач, започна в 65-ата минута, когато Баранечеа наказа Голини. Гостите вкараха още 3 попадения в 70' (Казо), 90+1' (Шедира) и 90+5' (Харуи).

Наполи отпадна от турнира в този ранен етап, а Фрозиноне гледа към следващия си съперник. Той ще бъде излъчен в двубоя Ювентус - Сасуоло.

Фрозиноне откри резултата в 65', когато Енцо Баранечеа вкара с глава за 0:1, а 5 минути по-късно Джузепе Казо реализира за 0:2, наказвайки грешка в защитата на домакините.

В добавеното време кошмарът за неаполитанци придоби нови размери, след като Фрозиноне получи дузпа и в 90+1' Уалид Шадира я превърна в гол и аванс от 3:0. В 90+5' Абду Харуи получи подаване в наказателното поле от Лирола и хладнокръвно оформи крайното 4:0.

За втора поредна година "партенопеите" отпадат от втория по сила турнир в Италия на тази фаза. Миналата година те бяха отстранени след дузпи (4:5) от друг клуб с неголеми претенции - Кремонезе, след 2:2 в редовното време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички